Value Added Logistics

Met Value Added Logistics maken we uw producten verkoopklaar

 

Value Added Logistics, het klinkt als een enorm spannende en mysterieuze operatie. In werkelijkheid is het echter heel helder: tijdens dit proces worden – veelal geïmporteerde – producten voorzien van een verpakking, geregistreerd met pakbonnen en klaargemaakt voor aflevering bij de eindgebruiker.

Met Value Added Logistics zorgen we dus voor een complete logistieke afhandeling van uw order. Omdat we dit proces koppelen aan vergaande mogelijkheden voor opslag en overslag is het zelfs mogelijk dat u het logistieke traject volledig aan ons overlaat. Dat bespaart u veel werk, terwijl u toch zeker weet dat het op de meest efficiënte manier wordt gedaan.

  • Zoekende naar Value Added Logistics? Met TTS zijn uw producten ook gelijk verkoopklaarLaat uw producten na transport gereed maken voor gebruik
  • Ook het foliën, stickeren en verpakken van uw producten doen we intern
  • Laat ons het voorraadbeheer voor uw organisatie doen
  • Ook alle documenten als douanepapieren en invoicing verzorgen we
  • Profiteer van korte lijntjes gedurende het hele logistieke proces

 

 

 

Value Added Logistics voegt waarde toe zonder dat u er omkijken naar heeft

Wilt u als ondernemer niet het liefst dat u een ruw product, een halffabricaat of een bulkverpakking importeert en dat deze in Nederland worden klaargemaakt voor verkoop aan de gebruiker? In dat geval bouwt u zelf namelijk een redelijke marge op het eindproduct.

Bij ons kunt u dit laten doen zonder er zelf tijd aan te hoeven besteden. Wij verzorgen namelijk alle vormen van Value Added Logistics, van verpakkingen tot facturen en voorraadbeheer. Daarmee kunt u zorgeloos rekenen op een logistieke partner met jarenlange ervaring, terwijl u zelf alweer met een volgende order bezig bent.

Wilt u precies weten hoe we waarde aan uw handelswaar kunnen toevoegen? En hoe we dit proces kunnen afhandelen tot aan de aflevering bij de eindgebruiker? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk – binnen enkele uren – contact met u op. Als u ons telefonisch benadert kunnen we zelfs direct een offerte voor u klaarmaken en de mogelijkheden aan u uitleggen.


Wij kunnen ons met recht een betrouwbare logistieke ketenregisseur noemen.

Mooie verhalen, maar klopt het ook allemaal? Test het zelf en neem vandaag nog contact op voor het aanvragen van een offerte, binnen 2 minuten is het online het formulier ingevuld. Op werkdagen heeft u binnen enkele uren antwoord. Kan het niet zo lang wachten, neem dan telefonisch contact met ons op. U ontvangt dan direct antwoord op uw logistieke vraag.